Олександр Будник: Умови для тренувань юних дзюдоїстів щороку поліпшуються

31.10.2018

Голова фракції «Відродження» в облраді, віце-президент обласної федерації дзюдо Олександр Будник взяв участь у нагородженні юних переможців відкритого чемпіонату Сумщини з дзюдо.

Змагання пройшли сьогодні в спорткомплексі «Динамо» і були присвячені пам’яті Олександра Ткаченка, який загинув при виконанні службового обов’язку в зоні проведення антитерористичної операції.

Юні дзюдоїсти з усієї області впродовж кількох годин демонстрували свою вправність на татамі. Кращі з них піднялися на переможний п’єдестал. Вручаючи нагороди, Олександр Будник побажав юним тріумфаторам нових перемог і нагадав, що розвиток дзюдо в Сумах продовжується.

Зокрема, щороку поступово поліпшуються умови для тренувань юних дзюдоїстів. Так, у відповідь на запит Олександра Будника депутати виділили 200 тисяч гривень на капремонт зали дзюдо КДЮСШ «Динамо» (по вул. Римського-Корсакова, 5). Ще 140 тисяч гривень виділено з депутатських коштів Олександра Будника, В’ячеслава Бершова та Юрія Чмиря. Роком раніше приміщення для боротьби дзюдо вже було оновлене ініціативами депутатів «Відродження»: тоді на ремонтні роботи в залі виділили 95 тисяч грн з депутатських коштів партійців.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: