Зламані ребра та синці: Як чоловік забирав дружину з гостей

01.11.2018

У селі Рогинці, що на Роменщині, звичайні «посиденьки» з «гарячими напоями» закінчилися словесною перепалкою та бійкою. Зібравшись за столом, господарка та її рідня дочекалися ще й подругу, яка жила по сусідству. Але пізніше у двері постукав ще хтось.

На порозі дому з’явився чоловік гості, 35-річний мешканець села. Він почав забирати дружину додому, та вона відмовлялася. Між двома чоловіками, які сиділи за столом, та непроханим гостем розгорілася словесна перепалка, що переросла в бійку. Скоро буря стихла, а вже наступного дня відлупцьовані 31-річний та 44-річний жителі Рогинець звернулися до Роменської ЦРЛ. Переломи ребер та численні синці діагностували медики. Побиті стверджують, що їх били металевою палкою.

Самого ж розгніваного чоловіка правоохоронці затримали. У поліції він пояснив, що сам не вживає і йому увірвався терпець за дружину, котра неодноразово ходила в той дім «по чарку». Та вже він заспокоївся й готовий примиритися.

З факту події відкрито провадження за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. 

Джерело: Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: