Олександр Стрельченко: «Ми втілили в життя мрію дітлахів»

02.11.2018

Для вихованців ДНЗ «Оленка» у Великій Писарівці в останній день жовтня відбулося справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика. Місце для веселого та активного відпочинку місцевій малечі подарував депутат Сумської обласної ради, голова фракції Опозиційного блоку Олександр Стрельченко за підтримки селищного голови Леоніда Клизуба та керівника місцевого фермерського господарства «Світанок» Миколи Надточія.

Ще навесні до обласного депутата, що закріплений за Великописарівщиною і відомий своїми справами, звернулися батьки дошкільнят. Вони попросили обранця придбати для малечі гойдалки та гірки, аби тим веселіше було проводити час на свіжому повітрі. Олександр Стрельченко відгукнувся на прохання і виділив на придбання дитячого майданчика 25 тисяч грн. Ще 28 тисяч грн надійшло з бюджету селищної ради.

На відкриття майданчика зібралися не тільки діти, а й дорослі. Вихователі та батьки були дуже задоволені, що у садочку з’явився новенький куточок для малюків. Вони дякували депутату за небайдужість, відповідальність і оперативність у вирішенні проблем громади. Завідуюча дитячим садком Людмила Жерьобкіна вручила Олександру Стрельченку подяку.

Спільно вони обговорили коло проблем, які є в дошкільному закладі і обласний депутат пообіцяв, що не залишиться осторонь їх вирішення. Тим більше, що завдяки його ініціативам, на останній сесії обласної ради, що відбулася 19 жовтня, було виділено 100 тисяч грн. на поточний ремонт ДНЗ «Оленка».

«Цей майданчик – своєрідний початок нашої тісної співпраці. Для мене посмішка кожної тут присутньої дитини дає наснагу для подальшої роботи. Я вдячний Леоніду Клизубу, Миколі Надточію, педколективу закладу, батькам і дітям за той настрій, який ви мені подарували. У силу своїх можливостей я і в подальшому допомагатиму жителям Великої Писарівки. Мені хочеться, аби їх життя хоч трішечки покращувалося», – наголосив Олександр Стрельченко і вручив малечі ще й солодкі подарунки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: