У Сумах патрульні влаштували погоню за неадекватним водієм “Ауді”

02.11.2018

Подія трапилася 31 жовтня, близько 19-ї години, на вулиці Петропавлівській. Екіпаж патрульних виявив порушення ПДР водієм AUDI. Поліцейські подали керманичу вимогу про зупинку.

Під час спілкування з 41-річним водієм, вони помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків громадянин пройшов огляд на стан сп’яніння, його результат — 2,29 %, що в понад 11 разів перевищує допустиму норму. Потім він повідомив, що хоче пройти огляд у медичному закладі, водночас водій сперечався з інспекторами та навіть намагався погрожувати їм звільненням.

Перед поїздкою до лікарні чоловік, під приводом зачинити автівку та забрати з неї свої речі, сів за кермо і завів свій транспортний засіб. На вимоги охоронців порядку він не реагував, натомість почав втікати. Під час переслідування водій на вимогу зупинити автомобіль не реагував, але врешті був затриманий інспекторами.

Патрульні склали на нього адміністративні матеріали за ст. 126 (керування без відповідних документів) КУпАП, ст. 130 (керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП та ст. 122–2 (невиконання вимог про зупинку) КУпАП.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: