У мерії розповіли, скільки ще смердітиме в центрі Сум

02.11.2018

Сумчани давно скаржаться на неприємний запах у центрі міста. Люди ходять вулицями, вирішують особисті справи та вже півроку терплять «аромати» каналізації.

«Проблема полягає в тому, що з весни цього року в центрі Сум розкопана каналізація. Жахливий запах стоїть із квітня. Уже листопад, півроку минуло, і ніхто не займається цією проблемою. Це зараз прохолодно, а влітку тут взагалі було нестерпно. Я не розумію, чому влада нічого не робить, та й сумчани байдужі до цієї проблеми. Соромно, за місто, соромно», — скаржиться сумчанка Людмила Боровик-Дубовських.

Каналізацію розрили, але коли назад закопають — невідомо. «Там прийшов час робити капітальний ремонт. Тому департамент інфраструктури міста замовив проектно-кошторисну документацію каналізаційного самопливного колектору, який проходить по вулиці 1-ша Набережна річки Стрілки. Наразі проект проходить експертизу, і вже найближчим часом ми дізнаємося вартість робіт. Після чого будемо проводити торги на його капітальний ремонт», — повідомив заступник директора департаменту інфраструктури Сумської міськради Віктор Павленко.

Джерело: sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: