Представники Опозиційного блоку допомогли придбати дитсадкам Шостки сучасні меблі

03.11.2018

Завдяки підтримці депутата Сумської обласної ради від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Володимира Пилипейка, дві групи шосткінських дитсадків №3 «Ведмежатко» і №9 «Десняночка» отримали два комплекти сучасних стільчиків для малюків. З проханням допомогти у придбанні меблів батьківські комітети звернулися до міської організації партії ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК.

Протягом тижня яскраві сучасні стільці були доставлені: 24 – в молодшу групу «Мультяшка» дитсадка «Ведмежатко» і 12 – в групу дитсадка «Десняночка», де виховуються діти з особливими потребами.

Нові стільці – м’які, легкі, компактні, комфортні і безпечні: без гострих кутів, з «заглушками» по краях. Важливо, що меблі будуть «рости» разом з дітьми (висота регулюється відповідно до віку дитини). Стільці українського виробництва зроблені згідно з прийнятими нормами і державними стандартами якості.

2 листопада обласний депутат Володимир Пилипейко, а також його помічник з юридичних питань Дмитро Єфіменко відвідали дитсадки. Керівництво, вихователі, батьки вихованців і діти дякували за підтримку та уважне ставлення.

«Ми самі не в силах зробити все для дітей. Дуже добре, що у нас є такі чуйні люди, які нам допомагають. Величезне спасибі від імені батьків і вихователів», – дякувала вихователь ДНЗ «Десняночка» Світлана Гой.

Світлана Пищик та Анна Кудрявська, діти яких виховуються у «Ведмежатці»:

– Старі незручні дерев’яні стільці були придбані ще в радянські часи і вже зносилися. Володимир Юрійович швидко відгукнувся і вирішив наше питання. Ми дуже задоволені і вдячні.

– Ми звернулися саме до Володимира Пилипейка, тому що тільки він відгукується на всі прохання. І дуже вдячні нашому депутату. Стільці зручні, регулюються по висоті, мають три положення, тепер щороку не потрібно міняти меблі за віком дитини, нам їх вистачить до випуску з дитсадка.

«Стільчики у нас вже застаріли і діти часто рвали колготки, нерідко доводилося ремонтувати старі сидіння. Завдяки Володимиру Юрійовичу проблема була швидко вирішена», – подякувала завідувачка ДНЗ №3 «Ведмежатко» Тамара Чечун.

«У цій групі діти з особливими фізичними потребами, і працівники багато уваги приділяють створенню розвивального середовища, враховують інтереси, особливості, фізичні можливості кожної дитини… Малеча охоче сідає на нові стільці, займається. Адміністрація закладу вдячна Володимиру Юрійовичу за турботу про наших дітей!», – сказала завідуюча ДНЗ «Десняночка» Марія Осадча.

Володимир Пилипейко розповів, що стільці були придбані за кошти, виділені на виконання депутатських повноважень. Народний обранець постійно допомагає установам освіти міста. За підтримки ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ в багатьох школах і дитсадках міняють старі вікна на нові склопакети, купують необхідні в холодну пору конвектори, інвентар та обладнання.

«Діти – це наше майбутнє. Чим більше будемо розвивати дітей, тим більш розвиненою буде наша країна», – упевнений депутат.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: