“Зігрітий” після риболовлі чоловік намагався підпалити біг-борд

04.11.2018

Подія близько опівночі у Середина-Буді.  Оглядаючи прилеглу до місцевої лікарні територію під час патрулювання, поліцейські помітили у темряві рух біля одного з рекламних бігбордів. Коли підійшли ближче, побачили, як невідомий чоловік намагається підпалити великий інформаційний стенд. Працівники поліції кинулися до нього, намагаючись упередити виникненню пожежі.

Незнайомець, ледве правоохоронці підбігли, кинувся було навтьоки, однак далеко не втік – полісмени збили вогонь і затримали горе-палія.

Зловмисником виявився 43-річний місцевий житель. Коли чоловік протверезів, то й сам не міг до ладу пояснити причину, що спонукала його до такого дійства. Як з’ясували полісмени, він зразковий сім’янин, сумлінний працівник на роботі, серед сусідів та на колег характеризується з позитивної сторони. Того дня він їздив з друзями на риболовлю, повернувся добряче напідпитку, і, вочевидь, під дією алкоголю, вирушив шукати «пригод».

Наразі за фактом спроби пошкодження майна в поліції вже відкрите кримінальне провадження за ознаками ст. 15, ст. 194 КК України, в рамках якого слідство остаточно з’ясує мотиви та обставини вчиненого.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: