На депутата Сумської міськради завели справу

05.11.2018

Сумська місцева прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом грубого порушення законодавства про працю керівником ТОВ «Сумське життя» Сергієм Татаренком, який нині є депутатом Сумської міської ради.

Справу завели за заявою Ольги Чесної, яка працювала кухарем у їдальні пана Татаренко. У порушення трудового законодавства Сергій Татаренко замість піврічного стажу роботи записав у трудовій книжці Ольги лише місяць і то на півставки.

Цей факт уже досліджений і підтверджений Сумським районним судом, рішення якого набрало чинність ще у 2015році. Тоді суд зобов’язав змінити запис у трудовій книжці і зробити відповідні внески за пані Чесну до пенсійного фонду, фонду соціального страхування, а також сплатити за неї податки. Однак пан Татаренко досі цього не зробив, тобто не виконав рішення суду. Державні виконавці неодноразово зверталися до поліції із заявами про відкриття кримінального провадження за фактом невиконання паном Татаренком рішення суду. Проте поліція начебто не змогли розшукати його й допитати.

Своїми діями Сергій Татаренко позбавляє Ольгу Чесну піврічного трудового стажу, а міський бюджет – податків.

Джерело: http://sumy.today/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: