У соціального працівника викрали транспорт

06.11.2018

До Путивльського відділення поліції звернулась 35-річна жінка, яка працює соціальним працівником в центрі соціальної допомоги з повідомленням про те, що у неї викрали службовий велосипед.

Двоколісний за її словами, вона залишила біля будинку одинокої пенсіонерки, якій приїхала допомогти по господарству. А коли зібралась їхати до інших підопічних, виявила зникнення свого транспорту.

«Зловмисника вирахували оперативники, які під час перевірки встановили, що того дня у бабусі гостював один з місцевих жителів та пішов додому саме в той час, коли до жінки завітала заявниця, – коментує Оксана Федченко, начальник Путивльського відділення поліції. – Коли його розшукали та допитали, він зізнався в крадіжці. Ним виявився 49-річний чоловік, який розповів працівникам поліції, що велосипед він того ж дня продав своєму знайомому за 200 гривень, а на виручені гроші купив сигарети та продукти харчування».

Велосипед поліцейські вже повернули жінці, а у відношенні чоловіка відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, яке вже скероване до суду. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: