Юнак пограбував кафе у Шостці

06.11.2018

Намагаючись роздобути гроші на свої потреби, раніше судимий 22-річний житель Шостки не пропускав жодної нагоди для скоєння крадіжок чужого майна.

Так, на «рахунку» раніше судимого 22-річного юнака – крадіжка електроінструменту з підсобного приміщення одного з міських кафе. Обслуговуючий персонал громадського харчування забув закрити вхідні двері на замок, чим і скористався зловмисник. Викрадені речі одразу продав, а гроші витратив на свої потреби. 

Поплатився за свою забудькуватість втратою 3 500 гривень один з автовласників Шостки. Злодій, випадково виявивши дверцята машини незамкнутими, проник до салону і викрав барсетку з грошима.

Незачинене вікно на балконі квартири другого поверху у багатоповерхівці стало причиною крадіжки пилососу. Підозрюваний, проявляючи неабиякі атлетичні здібності, проник до чужого житла та викрав звідти побутову техніку, яку потім вилучили в нього правоохоронці.

Більше того: юнак обікрав і свого сусіда. Поки той спав, з його хати молодий сусід викрав 1 700 гривень. 

«Нині зловмиснику суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, – розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Сам же підозрюваний вчинені крадіжки пояснює тим, що в такий, мовляв, спосіб він заробляв собі гроші на власні потреби».

Наразі кримінальне провадження, відкрите за ознаками ч. 2 та 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», вже спрямоване до суду. За скоєне йому загрожує до шести років ув’язнення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: