Померлого депутата замінила вихователька дитсадка

06.11.2018

У зв’язку зі смертю депутата Кияницької сільської ради Кушніренка Валерія Андрійовича та достроковим припиненням його повноважень, керуючись частиною 5 статті 14 та частинами 3,6 статті 15 Закону України «Про місцеві вибори», Кияницька сільська виборча комісія призначила проміжні вибори депутата Кияницької сільської ради в одномандатному виборчому окрузі №2, які відбулися 04.11.2018.

Кандидатів у депутати висувалося двоє: голова Сумського районного осередку, голова ревізійної комісії політичної партії «Справедливість» Валентина Наливайченка – Сіма Олена Олександрівна та самовисуванець, вихователь дитячого садочка «Пролісок» Панасенко Катерина Сергіївна.

Політичні сили розгорнули  потужну підготовку. Проводилася низка зустрічей з виборцями, по селу навіть були розкидані агітаційні листівки з матеріалами, які принижують  людську  гідність та своїх опонентів.

Не зважаючи, на усі передвиборчі баталії, не маючи ніякої політичної підтримки, завдячуючи повазі та підтримці виборців Кияницької громади, перемогу здобула  Панасенко Катерина Сергіївна, за яку проголосували 41 виборець з 67. За Сіму Олену Олександрівну – 26.

Як заявила Катерина Сергіївна, така вагома перемога у її житті сталася вперше. З цього досвіду вона винесла урок: досягати певних результатів, виражати і захищати інтереси відповідної територіальної громади, виборців свого виборчого округу, у тому числі, від популістів та партійних марнословів, дуже часто з кримінальним минулим та сьогоденням, не можливо без підтримки команди однодумців.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: