У Ромни повернулися бійці 27-ї артбригади

06.11.2018

У місті Ромни відбулася хвилююча зустріч четвертого реактивного артилерійського дивізіону 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади, який повернувся із зони бойових дій на сході України до місця постійної дислокації.

Військові пройшли урочистою ходою від місця постійної дислокації бригади до центральної площі Ромен та хвилиною мовчання вшанували тих героїв, які загинули, захищаючи нашу державу – Україну.

Під час урочистостей роменчани висловлювали своє захоплення мужністю військовослужбовців 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади, які гідно проявили себе під час виконання бойового завдання у районі проведення ООС на сході України. Все це підтверджують чисельні відзнаки та нагороди від Уряду, Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України. Військова частина також отримала від керівництва області, міста та району подарунки.

Бригада, виконавши свій професійний обов’язок, повернулася на місце постійної дислокації – м. Ромни, де на них чекає відпочинок, відновлення власних сил та здоров’я.

Зустріч бійців четвертого реактивного артилерійського дивізіону 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади завершилася проходженням урочистого маршу та оглядом бойової техніки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: