В Охтирці затримали таксиста-наркодилера

07.11.2018

До Охтирського відділу поліції надійшла оперативна інформація про одного з місцевих мешканців, який може збувати марихуану. Це вирішили перевірити оперативники та навідались додому до чоловіка з санкцією на обшук.

«В будинку 32-річного охтирчанина правоохоронці знайшли та вилучили грошові кошти і наркотичну речовину, розфасовану у пакети з метою подальшого їх збуту, – коментує Руслан Кладько, начальник Охтирського відділу поліції. – В його автомобілі, на якому він таксує по місту, також знайшли розфасовані пакети з марихуаною. І хоча наразі чоловік відмовляється давати будь-які пояснення, у поліції достатньо доказів, які вказують на те, що він збував жителям міста та району наркотики».

Вилучені десять згортків марихуани вже направили на експертизу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів», яка карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Щодо самого підозрюваного, судом йому обрали запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення застави у розмірі 80 тисяч гривень, яка була внесена одним з його родичів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: