Глухівчанка вийшла у фінал битви перукарів на «СТБ»

08.11.2018

Олена Снітко взяла участь у зйомках програми «Все буде добре» на телеканалі «СТБ». В ефірі відбулася справжня битва перукарів. За умовами потрібно було створити осінній трендовий образ короткої зачіски. Олена Снітко змагалася з перукарем Рустамом Данильчуком. За 40 хвилин прямо у студії вона підстригла модель, зробивши чудову зачіску, що пасувала дівчині.

Відомі стилісти-перукарі Юрий Царьов, В’ячеслав Дюденко та Дмитро Коляденко одноголосно присудили їй перемогу. Тепер Олена візьме участь у фіналі битви, подивитися шоу та повболівати за землячку можна 8 листопада.

– Звісно, я хвилювалася, адже досвіду на телебаченні не мала. Однак, як тільки до рук узяла ножиці, одразу про все стороннє забула, і все вийшло, – ділиться майстриня.

Дівчина народилися та виросла в Глухові, потім з чоловіком переїхала до Києва. Там у 28 років опанувала нову для себе професію перукаря. Десять років постійного навчання, курсів, семінарів дали свої плоди. Маючи успіх серед клієнтів, уже відкрила свій салон у центрі міста. Півтора роки тому до неї завітали з «СТБ» зняти відеовізитку, і тільки нещодавно з каналу передзвонили та запропонували взяти участь у програмі.

Після конкурсу стилістка планує піти ще й на курси телеведучих, аби розвиватися далі, навчитися виступати на публіці, вести семінари.

Джерело: https://nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: