Суми знову в полоні туману

08.11.2018

Суми вкрив напрочуд густий туман. За словами жителів міста, таку “молочну стіну” ввечері бачать ледве не вперше.  Спостерігаючи за природнім явищем, мимоволі згадується мульфільм “Їжачок у тумані”.

«Ёжиииик!…. Лошадкааааа!…» 

У соцмережах сумчани також скаржаться на їдкий запах паленого, що розповсюджується у туманному повітрі.

“…и что самое странное – чем концентрированнее туман, тем сильнее его неприятный запах. Не похожий ни на дым, ни на химические выбросы, но не менее едкий. Выхлопные газы в воздухе висят, что ли, вместе с туманом?”, – пише на своїй сторінці у Фейсбуці Ярослава Березовська.

Ймовірно, одним із чинників, що викликає такий сморід, – опалення деяких будівель неякісним твердим паливом та спалення сухого листя. Не виключають жителі обласного центру і вплив Хімпрому.

Не покине туман Сумщину і завтра. 9 листопада  Сумський обласний центр з гідрометеорології також прогнозує його упродовж доби по м. Суми та області, видимість 200-500 м. Особливо пильними через погану видимість на шляхах варто бути водіям, дотримуючись безпеки дорожнього руху.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: