Микола Войтенко допоміг дитячим садочкам Шостки

09.11.2018

Депутат Сумської обласної ради Микола Войтенко повернувся з Шостки, де провів день на закріпленому за ним окрузі – у мікрорайоні «Капсуль», повідомляє сайт Сумської обласної ради.

За словами народного обранця, нинішня його поїздка була зосереджена на дошкільних навчальних закладах міста. Потреб у них чимало, і без сторонньої допомоги дитячим садочкам впоратися з проблемами вдається далеко не завжди. Отож Микола Григорович за можливістю прагне не лишати їх сам на сам із негараздами.

Власне, кошти, виділені на виконання депутатських повноважень, Микола Войтенко спрямував, приміром, на сучасний гральний майданчик у шосткинському ДНЗ «Казка». Ясла-садок «Росинка» теж отримали належну порцію уваги – там віднині і гойдалки з каруселями, і украй необхідна пральна машинка з’явилися. Окрасою дошкільної установи «Колобок» так само став новенький ігровий майданчик для юних відвідувачів, а от персонал садочка ніяк не натішиться омріяному промисловому холодильнику.

Після спілкування з шосткинцями депутат облради зізнався, що приємно робити щось добре і потрібне людям, а дітям – і поготів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: