Двоє звалили з ніг дідуся та відібрали гроші

10.11.2018

До Недригайлівського відділення поліції звернувся 77-річний житель району з повідомленням про те, що двоє невідомих ввечері його пограбували, забравши з кишені більше трьох тисяч гривень. За словами літнього чоловіка, він саме повертався з магазину додому, та коли звернув на погано освітлену вулицю, до нього вийшли двоє чоловіків. Він і незчувся, як опинився лежати на землі, а з кишені зникли всі гроші.

«На місце події направили слідчо-оперативну групу, а на пошуки зловмисників були зорієнтовані місцеві оперативники разом з дільничними офіцерами поліції, — коментує Костянтин Заіка, начальник Недригайлівського відділення поліції. — У результаті правоохоронцям вдалось встановили особи зловмисників — раніше судимих за грабежі та угони автотранспорту місцевих молодиків віком 21 та 23 років».

Зловмисників розшукали та допитали. У скоєному вони зізнались, пояснивши, що пенсіонера з грошима запримітили у магазині. Після чого прослідкували за ним, збили з ніг у нелюдному місці, витягли гроші та втекли. Частину грошей встигли витратити та цигарки та спиртне.

Слідчі поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 «Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або за попередньою змовою групою осіб» Кримінального кодексу України. Зловмисників чекає чергове ув’язнення на строк до шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: