Жительок Сумщини розводять інтернет-женихи

10.11.2018

Про історію знайомства з інтернет-шахраєм, який під виглядом серйозних намірів знайомиться з дівчатами, а потім вимагає в них гроші, у Фейсбуці розповіла охтирчанка Наталія Панова.

“Дiвчата-українки, я НАС вiтаю! Ми вже виглядаємо як заможнi європейки!!! Принаймнi так вважають ласi до щедрих подарункiв iноземнi кавалєри.

Якби Ви знали, які компліменти “він” писав, які обіцянки давав… і ЯК мені було важко утримуватись від істеричного сміху в бажанні нарешті дочекатися прохання про якесь фінансове вливання…

Цілісінький тиждень воно розважало мене фотками, відео і такими ніжними лестощами… Визнаю, якби не знала завчасно, чим все скінчиться – 99,9 % повелася б, як малолєтка, бо розвОдили ДУЖЕ ПРОФЕСІЙНО. Це Вам не наше українське звичне і ніжне “на вулиці стало холодно, а ти сама живеш, давай приїду погрію”. Повірте, це був вищий пілотаж у маніпуляціях! 

PS: сподiваюсь це побачить гарний чоловiк, фото i вiдео якого аферисти використовують для залицяння, i знайде можливiсть набембати iм по срацi . PPS: прошу максимально розповсюдити”, – написала дівчина, додавши чоловіче фото, яким користується шахрай.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: