Сумчани занепокоєні смітником у парку ім. Кожедуба

12.11.2018

Питання прибирання прилеглих до парку ім. Кожедуба територій в електронній петиції підняла Ольга Хоменко.

“Спуск до парку від прокуратури перетворюється на смітник. На схили, якими оточена дорога, скидається сміття просто в пакетах із житлових будинків по вул. Кондратьєва. Також сюди кимось зноситься листя та гілки і складається просто на дорозі. Сама ж дорога та її схили не були прибрані вже більше року. Пластик, бите скло, сухі гілки, старе крісло створюють “романтичну” атмосферу сумських нетрів.

Така сама ситуація з іншої сторони парку, біля мосту, що веде до Манежу. Смітник біля того, що лише з великою натяжкою можна назвати громадською вбиральнею, річка та її береги, особливо рекреаційні зони “Студяги” не прибиралися, мабуть, ніколи. І не можна сказати, що “Зеленбуд” не знає чи не бачить, бо протягом тижня (з початку листопада) активно ведеться вирубка тополь біля парковки парку.

Дуже прошу підтримати! У відповіді на дану петицію хотілося б прочитати не стандартну відписку, а конкретні цифри, дати, результати і прізвища відповідальних за дану територію осіб”, – написала сумчанка.

Дата початку збору підписів: 12 листопада 2018 р. До кінця збору підписів залишилось: 45 днів. Станом на 12 листопада петицію підписали 1 особа з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: