Микола Войтенко: «Приємно дивитися, коли задумане втілюється в життя»

12.11.2018

Розташовані у місті Шостка лікувальні заклади протитуберкульозного спрямування (а таких два: міжрайонний диспансер та обласний дитячий санаторій) стали об’єктами опіки депутата Сумської облради Миколи Войтенка. Перебуваючи в постійному діалозі з місцевими медиками, народний обранець намітив комплекс першочергових дій на поточний рік. За вікном – листопад, а все, що було заплановане, вже практично зроблено.

«Приємно дивитися, коли задумане втілюється в життя», – говорить Микола Григорович, відзначаючи, що медустанови Шостки поступово оновлюються.

Власне, за сприяння депутата, повідомляє сайт Сумської обласної ради, капітально відремонтовано дах навчального корпусу дитячого протитуберкульозного санаторію. Для потреб закладу закуплені й встановлені сучасні вуличні спортивні тренажери, великий монітор, електричні плити, електробойлери. Крім того, у коридорах та багатьох приміщеннях застелено новий лінолеум, а тамтешній стоматологічний кабінет до всього ще й сучасним устаткуванням укомплектований. Нині ж на фінішну пряму вийшов монтаж протипожежної сигналізації.

У Шосткинському протитуберкульозному диспансері у свою чергу головний акцент вирішили зробити на вікнах. Загалом замінено вже 100 з них. Разом із тим відремонтовано дах овочесховища та закуплено новітнє медичне обладнання.

Зараз увага депутата облради прикута до ще одного доленосного для Шостки проекту – модернізації каналізаційних колекторів. «На ці потреби ще у травні з обласного бюджету було виділено 2,5 млн грн. Сподіваюся, що до кінця року реконструкція завершиться», – зауважив Микола Войтенко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: