Комісії по землі не щастить з головами

12.11.2018

Уже кілька місяців депутатська комісія по землі Сумської міськради працює без голови. Його обов’язки виконує секретар комісії – Сергій Татаренко.

Нагадаємо, колишній її голова В’ячеслав Степченко потрапив під «чистку», яку ініціювала координаційна рада ветеранів АТО при міському голові. Причиною її стало слідство у справі проти депутата за звинуваченням у корупції (він був затриманий при отриманні хабара в сумі 4,5 тис. доларів США за сприяння одного з місцевих підприємців у продовженні терміну оренди земельної ділянки). У підсумку Степченко сам пішов з поста голови комісії по землі. І вже не один місяць Сумська міськрада ніяк не визначиться, в яку ж комісію його тепер направити і кого призначити головою комісії по землі. Адже на цю посаду претендує фракція «Солідарність», чий депутат займав її раніше, і фракція «Свобода». Ось і на останній сесії знову не вистачило всього одного голосу, а тому чергова пропозиція призначити головою комісії свободівця Сергія Татаренка і секретарем представника «Батьківщини» Олега Левченка – провалилася.

До слова, з головами комісії явно не щастить. Одного звинуватили у хабарі, а ще не призначений на посаду Сергій Татаренко з’явився в неприємних новинах минулого тижня. На нього теж завели справу – за фактом грубого порушення законодавства про працю. Будучи керівником одного із сумських ТОВ, у порушення трудового законодавства своєї працівниці замість піврічного стажу роботи він записав у трудовій книжці всього місяць і то на півставки. Цей факт уже підтверджено Сумським райсудом, рішення якого вступило в силу ще в 2015 році. Однак Татаренко досі не виконав рішення суду.

Джерело: shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: