На трасі Харків-Охтирка перекинулася іномарка

13.11.2018

12 листопада близько 22:00 біля села Кудряве на трасі Харків-Охтирка 31-річний водій Ауді не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і перекинувся. У результаті ДТП травмований водій і пасажир легковика.

Водій отримав закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, закриті травми грудної клітини та живота, скальповану рану волосяної частини голови. 31-річний пасажир – політравму, закритий перелом лобної кістки з переходом на основу черепа, закритий скальпований перелом правої плечової кістки, закриті травми грудної клітини та живота, скальповану рану скронево-тім’яної частини голови і велику рану обличчя. Постраждалі госпіталізовані в Охтирську ЦРЛ, повідомили у відділі комунікації ГУНП в Сумській області.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України призначено низку експертиз, за результатами яких буде остаточно встановлено причини та обставини події.

Джерело: http://rama.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: