Зі скандальною патрульною ніхто не хотів заступати в наряд

13.11.2018

12 листопада у Зарічному районному суді Сум допитували свідків у справі патрульної поліцейської, яка обвинувачується у перевищенні влади та службових повноважень. Керівник екс-поліціянтки, стверджує: вона конфліктувала навіть з колегами. Свідчить заступник командира роти обласного управління Патрульної поліції Сергій Осадчий:

«Майже ніхто з інспекторів патрульної поліції не мав бажання заступати з інспектором Ковальовою. Постійно вступала в сутички, конфлікти з іншими інспекторами».

Колишній напарник, а нині свідок обвинуваченої, так пригадує події 13 травня, коли він разом з напарницею підійшов до п’яного чоловіка, що лежав на вулиці. Свідчить екс-напарник обвинуваченої Владислав Бойцун:

«Запитав у нього: як він почуває і чи потрібна йому допомога? Даний громадянин одразу почав лаятись, обзивати нас та погрожувати фізичною розправою».

Чергове засідання у справі, де мають заслухати іще одного свідка, призначили на 20 листопада. Поліціянтка та її колишній напарник від коментарів відмовились. Раніше адвокат обвинуваченої заявляла, що кваліфікація щодо її підзахисної хибна. Нагадаємо, 13 травня цього року жінка застосовувала силу до п’яного чоловіка. Це зафільмували і виклали в Інтернет випадкові свідки події. Напарника поліціянтки звільнили з патрульної поліції. Обласна прокуратура не знайшла в його діях складу злочину.

Джерело: https://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: