Сумських депутатів попросили придбати кросівки

13.11.2018

Керівництво КП «МСК «Тенісна академія» просить депутатів міськради дозволити використовувати кошти, виділені їм раніше на участь в змаганнях, на покупку спортінвентарю.

Зокрема, на сесії 26 вересня КП було виділено додатково 100 тис. грн на участь команди з настільного тенісу в другому раунді Європейського кубка ETTU, який проходив в Іспанії з 18 по 22 жовтня. Однак вийшло так, що за результатами першого раунду наша команда не пройшла далі, тому кошти на поїздку в Іспанію виявилися не потрібні. Але, з огляду на, що команда з настільного тенісу на сьогодні не забезпечена спортивним інвентарем, який в процесі тренувань і змагань швидко зношується, а також спортивною формою, необхідною для гідного представлення наших спортсменів на змаганнях, керівництво КП «МСК «Тенісна академія» просить дозволу направити ці кошти на покупку спортивного спорядження (ракетки, кросівки і т.д.).

Планово-бюджетна комісія повинна розглянути це питання найближчим часом. З огляду на те, що воно не вимагає виділення додаткових коштів, у спортсменів є всі підстави сподіватися на позитивне рішення.

Джерело: http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: