У центрі Сум облаштують «Монастирський узвіз»

13.11.2018

У Сумах стартує відкритий архітектурний конкурс на визначення кращої проектної пропозиції з облаштування громадського простору «Монастирський узвіз».

Таке рішення ухвали члени виконавчого комітету під час чергового засідання з метою визначення кращої проектної пропозиції як основи для подальшого розроблення проектної документації із реконструкції забудови та благоустрою території у межах пров. Монастирський, вул. Нижньособорна і вул. Героїв Сумщини.

Для участі в конкурсі автор, авторський колектив має подати заявку про наміри взяти участь у конкурсі із зазначенням прізвища, імені, по батькові автора, членів авторського колективу, поштової та електронної адреси, контактного номера телефону. Заявка подається особисто або на електронну адресу: arh@smr.gov.ua. Якщо вона від авторського колективу, кожен із його членів заповнює її за встановленою формою особисто, і всі заявки пакетом.

Конкурсна документація для проектування надається замовником конкурсу на електронну адресу заявника або за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, 2-й поверх, каб. 2. Конкурс розпочнеться 21 листопада. Прийом робіт здійснюватиметься по 26 лютого. Оприлюднити підсумки мають 21 березня. Виставка конкурсних робіт триватиме з 26 березня по 10 квітня.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: