У студента викрали транспортний засіб

14.11.2018

До Глухівського відділу поліції із заявою про крадіжку мопеда звернулась 39-річна жінка. Вона розповіла правоохоронцям, що її 16-річний син на годину залишив без нагляду свій мопед біля технікуму, в якому навчається, а коли повернувся після заняття, не виявив його на місці. 

«В ході проведення оперативно-розшукових заходів, направлених на встановлення особи зловмисника, підозра впала на 30-річного місцевого жителя – розповідає начальник Глухівського відділу поліції Олександр Войтенко. – Ми розшукали його, і під час бесіди громадянин зізнався, що саме він скоїв незаконне заволодіння транспортним засобом, бо йому дуже були потрібні гроші. Чоловік планував незабаром продати мопед, і підшукував покупця. А поки не знайшов – ховав його у друзів». 

Викрадений транспортний засіб правоохоронці вилучили та повернули власникові. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Слідство триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: