Звинувачена у незаконному звільненні секретар міськради не з’явилась до суду

14.11.2018

Сьогодні, 14 листопада, у Зарічному районному суді Сум мали слухати справу про відсторонення секретаря Глухівської міської ради Олени Демішевої від посади. За інформацією адвоката підозрюваної Юлії Молібог, дорогою з Глухова жінці стало зле, і вона за допомогою звернулася до лікарні.

“Вона місяць тому перенесла операцію, майже не перебувала на лікуванні. Враховуючи такі події, вона вважає що це безпідставне притягнення її до кримінальної відповідальності. Як жінка вона рознервувала, і тому вимушена була звернутися до лікарні, оскільки в такому стані вона не могла навіть нормально розмовляти”, – говорить адвокат.

На питання судді, чи є цьому якісь докази, вона відповіла:

“На даний момент доказів немає. Я ними не володію, оскільки Олена Демішева на даний час знаходиться у лікаря і невідомо, чи у неї захворювання, пов’язане із перенесеною операцією, чи це просто тиск – цього я сказати не можу”.

Для з’ясування наслідків звернення до лікаря суддя Зарічного районного суду Сум Микола Шершак оголосив технічну перерву до 13 години, – повідомляє UA:СУМИ на своїй сторінці у Фейсбуці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: