Повернувшись із Києва, чоловік застав злодіїв, які двічі обікрали його квартиру

14.11.2018

Вночі в поліцію Шостки зателефонував 34-річний чоловік і розповів правоохоронцям, що виявив у власній квартирі сторонніх людей. За вказаною адресою негайно виїхали співробітники поліції у складі групи реагування патрульної поліції, які й затримали зловмисників на місці події.

«Підозрюваним 39 та 26 років, вони місцеві, – розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Останні, добре знаючи, що власник мешкає в Києві, вирішили обікрасти нежилу квартиру».

За словами господаря помешкання, йому напередодні зателефонували сусіди та розповіли, що двері до його квартири відчинені. Він одразу вирушив до Шостки, і застав у власній квартирі двох невідомих з приготованими на виніс викраденими речами.

У свою чергу затримані, молодший з яких вже має судимість за аналогічний злочин, розповідають: попередньої ночі вони віджали вхідні двері до помешкання, але не встигли винести всього уподобаного майна, тож і вирішили повернутися за всім іншим наступної ночі.

Відносно підозрюваних відкриті кримінальні провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», санкція якої передбачає до шести років позбавлення волі.

Наразі правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території Шостки та району.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: