У Сумах суд арештував «Мерседес», що засвітився у рейдерстві

14.11.2018

Сьогодні, 14 листопада, Апеляційний суд Сумської області наклав арешт на автомобіль Mercedes-Benz, який був затриманий на приміській автостанції у Сумах під час спроби рейдерського захоплення маршруточного бізнесу.

Нагадаємо: вночі 3 жовтня був скоєний напад на маршрутки «Суми-Київ» трьох сумських служб пасажирських перевезень «Еліт-Експрес», «СанАвто» та «Сервіс-люкс». Зловмисники порізали колеса 15 маршруткам і одній розбили скло. Дані події були кваліфіковані як хуліганство і перешкоджання законній господарській діяльності. Тоді поліція доставила до райвідділу 32 особи із Сум, Черкащини і Київщини. Проте підозру у хуліганстві оголосили лише чотирьом особам, трьох із них суд відпустив під особисті зобов’язання, а одного посадив під домашній арешт.

Що стосується рейдерства, підозрюваних у поліції наразі немає.

Окрім людей, тієї ночі поліція затримала кілька автобусів і машин, які могли бути пов’язані із рейдерами. В одному із авто – Mercedes-Benz – були виявлені балаклави, димові шашки, бронежилети. За клопотанням прокуратури суд першої інстанції наклав арешт на все, окрім самого авто і бронежилетів. Прокуратура з цим не погодилась і звернулась до апеляційної інстанції. Сьогодні суд задовольнив її клопотання у повному обсязі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: