Жителю Краснопілля дали 9 років за вбивство

14.11.2018

Прокурорами Охтирської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення стосовно раніше неодноразово судимого 39-річного мешканця смт Краснопілля.

«11 травня 2015 року жителька смт Краснопілля повідомила в поліцію про крадіжку речей із її домогосподарства. З’ясовуючи обставини, співробітники поліції зайшли на подвір’я до раніше неодноразово судимого чоловіка, який проживав неподалік. Господар перебував у стані алкогольного сп’яніння, помітно нервував і відразу вказав на погреб. Коли правоохоронці туди спустились, то замість викрадених речей виявили труп чоловіка», – повідомила начальник Краснопільського відділу Охтирської місцевої прокуратури Ліна Ткаченко.

Зі слів обвинуваченого, напередодні він зустрів раніше незнайомого йому чоловіка на зупинці громадського транспорту. Запропонував йому випити, незнайомець погодився і вони пішли до будинку, де проживав обвинувачений. Згодом до них приєдналась співмешканка господаря будинку. Застілля тривало до вечора. Коли господарі випровадили незнайомця з будинку, той декілька разів повертався і стукав у двері. Кожного разу обвинувачений виганяв його силою, наносячи удари руками та ногами. Зі свідчень співмешканки, останній раз потерпілий близько 40 хв. співав під дверима пісню. ЇЇ співмешканець вийшов на вулицю, а коли повернувся, то запевнив, що незнайомець їх більше не потурбує.

За вироком Великописарівського районного суду обвинуваченого визнано винним за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) КК України та засуджено до покарання у виді 9 років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: