На Сумщині поліція викрила чоловіка, який до смерті забив свою дружину та закопав тіло у садку

14.11.2018

До працівників поліції Буринського району надійшла оперативна інформація про те, що один з жителів району убив свою співмешканку. Жінку вже півроку не бачили ані родичі, ані односельчани. На всі запитання про її місцеперебування той відповідав, що дружина кудись поїхала. Однак куди саме, не уточняв, і розшукувати її не поспішав. Тож, аби з’ясувати ситуацію та знайти справжні причини зникнення громадянки, працівники поліції виїхали до населених пунктів, де проживають її близькі та родичі.

«Батько, який проживає у сусідньому селі і до якого наші розшуковці звернулися з відповідними запитаннями, пояснив, що в останнє бачив дочку у травні, коли та навідувалась до нього додому. І написав заяву про розшук безвісно зниклої доньки, – коментує події Сергій Бойко, начальник Буринського відділення поліції. – Того ж дня оперативники поспілкувалися і зі співмешканцем зниклої. В результаті той все ж таки зізнався, що нікуди жінка не виїздила, а насправді померла, і він власноручно закопав її тіло у материному садку».

За словами 42-річного чоловіка, наприкінці травня вони кілька днів пиячили, а потім посварилися, і він в черговий раз побив співмешканку. Лупцював руками, ногами, а потім ще й палицею. Втомившись, пішов спати у хату, а вона лягла у літній кухні. Наступного дня, проспавшись, він знайшов її вже мертвою. Злякавшись того, що наробив, увечері поклав тіло дружини у візок, відвіз на материне обійстя і закопав. Правоохоронці тіло знайшли. За даним фактом відкрили кримінального провадження за ознаками ст. 115 КК України (вбивство).

Сьогодні слідчі вже оголосили зловмиснику про підозру у скоєнні убивства, наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: