Чоловіка, який жорстоко вбив дружину і закопав у саду, взяли під варту

15.11.2018

За клопотанням Буринського відділу Конотопської місцевої прокуратури в четвер, 15 листопада 2018 року, 41-річному жителю Буринського району, який підозрюється в умисному вбивстві цивільної дружини, за рішенням суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

«Мова йде про вбивство, що сталось наприкінці травня поточного року, однак виявили тіло потерпілої лише 14 листопада. Про зникнення своєї 44-річної доньки повідомив її батько. На всі запитання про місцеперебування зниклої співмешканець відповідав, що вона кудись поїхала. Однак співробітникам поліції вдалось з’ясувати, що цивільний чоловік побив дружину, а потім власноручно закопав тіло на подвір’ї матері», – розповів керівник Конотопської місцевої прокуратури Олександр Плескач.

За словами чоловіка, наприкінці травня вони кілька днів пиячили, а потім посварилися, і він в черговий раз побив співмешканку. Лупцював руками, ногами, а потім ще й палицею. Втомившись, пішов спати у хату, а вона лягла в літній кухні. Наступного дня, проспавшись, він знайшов її вже мертвою. Увечері поклав тіло дружини у візок, відвіз на материне обійстя і закопав.

За ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: