Для мера Сум райони з низькою кількістю виборців – не в пріоритеті

15.11.2018

Незважаючи на наявність у титульному списку на ремонт доріг трьох вулиць у районі Добровільної (а це приватний сектор), їх так не відремонтували. Про це у Фейсбуці написав депутат Сумської міськради Дмитро Наталуха.

“Офіційний сезон ремонту доріг в місті закінчений. Підсумок 2018 року для Добровільної – нуль доріг. В титульном списку наші дороги були – це факт, є документ. Але… Пан Вегера (теж депутат по Добровільній) сказав громаді Добровільної, мовляв, як голосувати, то за Наталуху, а як дороги ремонтувати, то біжете до мене. Це дно. Чувак зрозумів, що на окрузі потрібно працювати, а не тільки перед виборами з’являтися і щебень підвозити. Просто мене вже задрали скарги і дорікання від виборців, чому ти не робиш дороги, ти ж обіцяв. Ну не хоче Вегера (директор КП Шляхрембуд) їх робити. Це принципова його позиція. Приватний сектор – це не пріоритет для Лисенко та його команди.

Уявіть: ми будуюємо перший ліфт в Сумській області в НВК16, на відкритті будуть гості з інших країн, посли, посадовці, бізнесмени, преса. Говорю Лисенко, що потрібно навколо НВК16 дорогу зробити, щоб не зганьбитися перед людьми. Подіяло? Хєр там. Не пріоритет”, – написав Дмитро Наталуха.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: