У Сумах розіграли кубок патріотів

15.11.2018

14-15 листопада у Сумах пройшли змагання з футболу серед студентських команда «Кубок патріотів».

У турнірі на полі ФЦ «Барса» взяли участь сумські «Альянс-СНАУ» та «СумДУ», київський «КНТЕУ-Меркурій» та запорізький «КПУ-Спартак».

У першому півфіналі грали сумчани та запоріжці. Команди не змогли забити в основний час, тож долю фіналіста вирішували у серії післяматчевих пенальті. Тут точнішими виявилися гравці запорізької команди. Як підсумок – 4:3 за пенальті та вихід до фіналу «КПУ-Спартак».

У другом півфіналу минулорічний володар трофею «КНТЕУ-Меркурій» зійшовся з «СумДУ». Сумчани раз-пораз виходили вперед у рахунку. Після 90 хвилин рахунок був 3:3, тож доля переможця також визначалася також у серії пенальті. Краще з «точки» били гравці сумської команди. 4:2 за пенальті, – «СумДУ» у фіналі. «СумДУ» – «КНТЕУ-Меркурій» – 3:3 (4:2 пен.)

У матчі за «бронзу» кияни не залишили шансів сумським «аграріям», вигравши 5:1.

У фіналі два голи, забиті запоріжцями у першому таймі, принесли їм головний трофей турніру. Сумські політехніки – другі.

Кращим воротарем турніру визнаний голкіпер запорізького «КПУ-Спартак» Ілля Тєлєнков, кращим бомбардиром став гравець київського «КНТЕУ-Меркурій» Сергій Мандровський, кращим гравцем турніру визнано футболіста «СумДУ» Богдана Білошніченка.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: