Автівка збила мопедиста

16.11.2018

15 листопада о 15:50 у с. Коровинці Недригайлівського району 62-річний чоловік за кермом Diner Chrysler не впорався з керуванням та допустив зіткнення з мопедом Дельта під керуванням 43-річного водія.

У результаті зіткнення мопедист із закритою черепно-мозковою травмою, забитою раною правої скроневої частини голови, закритим переломом лівої ключиці і саднами лівої кисті госпіталізований Недригайлівського ЦРЛ.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України призначено низку експертиз, за результатами яких буде остаточно встановлено причини та обставини події, повідомили у відділі комунікації ГУНП в Сумській області.

За даними поліції, станом на 15 листопада на території Сумської області з початку року сталося 267 ДТП, в яких 27 осіб загинули та 275 постраждали (у минулому році на цю ж дату – 298 ДТП із 47 загиблими та 303 потерпілими).

Джерело: rama.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: