У сумських маршрутках встановили банківські термінали

16.11.2018

З 12 листопада у сумських маршрутках компанії “SanAvto”, які курсують за міжміськими маршрутами Суми-Київ, Суми-Дніпро, запрацювали банківські термінали для безготівкової оплати проїзду від ПриватБанку. Суми стали першим містом в Україні, де термінали ПриватБанку установили в маршрутках міжміського сполучення.

Щоб здійснити оплату, достатньо мати банківську картку будь-якого міжнародного банку найпоширеніших платіжних систем Mastercard та Visa. Установлені модернізовані термінали працюють з новими сервісами Apple Pay та Google Pay. Для оплати проїзду потрібно просто піднести до терміналу картку будь-якого банку світу або гаджет з безконтактною технологією – годинник чи смартфон. Сума, що відповідає вартості проїзду, буде автоматично списана з рахунку без додаткових комісій.

“Тепер усі подорожуючі до столиці отримали зручний і простий сервіс для оплати проїзду. Ми встановили у кожну маршрутку “SanAvto” сучасні POS-термінали марки Verifone, які дозволяють проводити розрахунок навіть біля маршрутного таксі при посадці пасажирів, та оснащені акумуляторною батареєю, яка легко заряджається в салоні маршрутки”, – зазначає керівник напрямку “Еквайрінг” Сумської філії ПриватБанку Вадим Сащенко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: