У Сумах горіли два будинки

19.11.2018

18 листопада о 11:30 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вулиці Кутузова в Сумах. Про пожежу повідомив господар, який відчув різкий запах диму в приміщенні. На місце події було направлено чергові караули 1 – ї та 2 – ї Державних пожежно – рятувальних частин.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю будинку на площі 40 кв. м. існувала загроза подальшого поширення вогню на поруч розташовані господарчу споруду та сусідній житловий будинок. Для безперебійної роботи вогнеборців пожежні автомобілі довелось до заправляти від пожежного гідранта.

О 11:58 пожежу було локалізовано, а о 12:24 – витративши на гасіння 11 тон води, повністю ліквідовано.

За попередніми висновками фахівців причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей та димарів.

19 листопада о 03:01 до служби порятунку зателефонувала мешканка вул. Сумської у с. Нижнє Піщане в м. Суми та повідомила про пожежу в житловому будинку її сусідів. На місце події було направлено чергові караули 1 – ї та 3 – ї Державних пожежно – рятувальних частин.

По прибуттю було встановлено, що покрівля по всій площі охоплена вогнем, утворилась загроза неконтрольованого розповсюдження вогню на сусідні господарчі споруди та будинок.

О 05:14 пожежу локалізували, а о 06:41 – витративши на гасіння 29 тон води, повністю ліквідували.

Всього до ліквідації пожеж було залучено 7 одиниць спеціальної техніки та 22 чоловіки особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: