Труп жителя Сумщини без голови знайшли біля озера в Києві

19.11.2018

Тіло потерпілого в салоні іномарки на вулиці Богатирській біля затоки виявив спортсмен під час пробіжки та відразу викликав правоохоронців. Правоохоронці встановили, загиблим є житель Сумщини.

Увагу чоловіка привернуло вибите скло у дверях. Коли ж він наблизився, то побачив, що уламки скла були у крові, навколо – шматки тіла, а за кермом іномарки сидів обезголовлений чоловік. На місце події відразу виїхали екіпажі патрульних та слідчо-оперативні групи Оболонського та Головного управлінь поліції.

У салоні машини було виявлено важіль від гранати та металеві рештки. Після проведення ретельного огляду автомобіля експерти припустили, що в салоні могла вибухнути граната Ф-1.

Автівка з трупом начебто простояла на березі не менше доби. Особу загиблого вдалося встановити лише згодом, – йдеться в сюжеті “Надзвичайних новин”.

“Це був уродженець Сумщини 1979 р.н. Жив у Києві, займався сантехнічними роботами. Правохооронці уже поспілкувались із його родичами, які розповіли про те, що чоловік був доволі замкнутий і мало з ким спілкувався”, – повідомила Оксана Блищик, речниця Патрульної поліції Києва.

У поліції кажуть, зважаючи на характер отриманих травм, скоріше за все, чоловік вчинив самогубство і сам себе підірвав. Але правоохоронці не виключають і нещасний випадок через необережне поводження із вибуховим пристроєм. Інші версії теж перевірятимуть.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України із додатковою правовою кваліфікацією – самогубство, – інформує відділ комунікації поліції Києва.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: