Покатаємося: За ожеледицю в Сумах відповідатиме Олександр Журба

20.11.2018

Питання роботи комунальних підприємств та обслуговуючих організацій у зимовий період обговорювали 19 листопада на апаратній нараді в мерії Сум.

За словами головного інженера КП «Шляхрембуд» Ігоря СИДОРЕНКА, на сьогодні комунальне підприємство заготовило близько двох тисяч тонн піщано-сольової суміші, частково переобладнали для зими і техніку. Він зазначив, що незабаром очікують прибуття вагонів із гранвідсівом. Директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО також запевнив, що до зими готові всі обслуговуючі організації – кожна з них забезпечена технікою та відповідними матеріалами.

Олександр Лисенко акцентував увагу на тому, що в період ожеледиць першочергово потрібно посипати тротуари, під’їзні шляхи до будинків, дороги у дворах, біля зупинок. Відповідальним за підготовку до снігопадів і ожеледиці призначено заступника міського голови Олександра Журбу.

Нагадаємо, у Сумах було зірвано початок опалювального сезону –  у листопаді половина міста лишалася без тепла, у той же час заступник міського голови з питань ЖКГ Олександр Журба отримав звичну премію – +100% до зарплати.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: