Застосовано привід до чоловіка, який обікрав храм

20.11.2018

Сьогодні, у зв’язку з неявкою обвинуваченого, відкладено підготовче судове засідання у кримінальному провадженні відносно громадянина З., який обвинувачується у закінченому замаху на таємне, повторне, з корисливою метою викрадення майна, що належить Свято-Георгіївській релігійній громаді (ч.2 ст. 15, ч.2 ст. 185 КК України).

Також, ухвалою суду до обвинуваченого застосовано привід.

Наступне підготовче судове засідання відбудеться 11 грудня 2018 року о 11 год. 20 хв. Головуючий суддя – Мальована-Когер В.В. Пошук інформації щодо стадій розгляду справи можна здійснити на порталі «Судова влада» за № 591/5800/18.

Інформаційно: досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік 9 вересня 2018 року знаходився у приміщенні Свято-Георгіївського храму та побачив там скриньку для благодійних внесків, що належить даній релігійній громаді. Чоловік підійшов до скриньки, відчинив її та викрав грошові кошти, що там знаходилися в сумі 645 грн. Проте свій злочинний намір не довів до кінця, оскільки був помічений настоятелем храму. Після чого поклав гроші назад до скриньки та зник з місця злочину.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: