Екс-мера Конотопа терміново забрали в армію

20.11.2018

Про те, що екс-мера Конотопа Артема Семеніхіна терміново призвали в армію, спочатку сповістив у Фейсбуці Олег Хвощевський.  Згодом інформацію підтвердив колишній міський голова, написавши на своїй сторінці про рішення на час військової служби покинути політику, але продовжувати судитися за поновлення на посаді:

“Кому вигідно, аби Артем Семеніхін пішов в АТО?

Хтось дуже цього хоче.

 Та я не збираюсь ховатися і «відморожуватися», як це роблять деякі. Для мене за честь носити однострій офіцера Української Армії!

2014-го я пішов добровольцем на фронт і по тепер готовий захищати нашу Державу зі зброєю в руках, хоч дехто із громадян України на це точно не заслуговує.

Ну що ж, Україна понад усе!

P.S. Тепер я поки вимушений припинити свою активну громадську діяльність, адже Закон забороняє Збройним Силам приймати участь в будь-яких політичних процесах…

Але навіть попри це, ніщо мені не завадить й далі активно брати участь в судових процесах по відновленню на посаді міського голови міста Конотоп!”.

Артем Семеніхін також показав витяг із наказу командувача сухопутних військ Збройних сил України від 16 листопада 2018 року, в якому йдеться про його призначення на службу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: