Сумчанину зламали щелепу і відібрали позашляховик

21.11.2018

До поліції обласного центру з проханням про допомогу звернулася одна з місцевих жительок. Жінка розповіла: давній знайомий сина відібрав їхню «Тойоту» і евакуатором відвіз у невідоме місце. На виклик негайно вирушила слідчо-оперативна група поліції.

Опитавши потерпілих, правоохоронці з‘ясували, що син заявниці ще вранці зустрів біля одного із сумських торгівельних закладів свого давнього знайомого. І той нагадав приятелю про давній борг розміром у 8,5 тисяч доларів США. Як наслідок – виникла суперечка, у результаті якої син заявниці отримав удар в щелепу і змушений був віддати «боргодавцю» ключі від свого позашляховика, який стояв тут же біля маркету, і йти додому пішки.

У ході проведених оперативно-розшукових заходів оперативники поліції знайшли і самого 32-річного зловмисника, і відібрану машину. Затриманий чоловік пояснив: навіть маючи ключі, він не зумів завести мотор автівки, тож скористався послугами евакуатора і доправив «Тойоту» у безпечне місце.

Як саме він хотів розпорядитися транспортним засобом і чому саме так «витребував» борг, наразі в рамках відкритого кримінального провадження з‘ясовує слідство.

Сьогодні підозрюваний уже затриманий, йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 КК України, і зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Що ж стосується потерпілого, то чоловік знаходиться на лікуванні, медики діагностували у нього перелом щелепи. Правоохоронці вилучили автівку, і зараз вона знаходиться на штрафмайданчику Сумського відділу поліції, де й перебуватиме до закінчення слідчих дій, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: