Рекламоносії в Сумах руйнують електроопори

21.11.2018

“Реклама – не лише двигун прогресу, а й одна з причин руйнування опор”, – такого висновку дійшли фахівці енергослужби КП СМР «Електроавтотранс».

Під час контрольного планового огляду електроустановок працівники з’ясували, що доступ до переважної більшості унеможливлюється розміщенням на стовпах  рекламних носіїв. «Особливої шкоди завдають конструкції у формі трикутників, які при монтажі закріплюються дюбелями. Цвяхи пошкоджують цілісність опори, що в свою чергу не тільки обмежує можливості виявлення пошкоджень опорної конструкції, а й  значно знижує рівень безпеки для населення», – зазначає головний енергетик підприємства Любов Клюєва.

Під час проведення рейду від Покровської площі до Набережної р. Стрілка, згідно ст. 8 ч. 7 Закону України «Про рекламу», бригада демонтувала 10 рекламних вітрин. Одночасно міському голові та головному архітектору обласного центру були направлені офіційні звернення щодо припинення видачі дозволів на встановлення рекламних носіїв на опорах контактної мережі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: