У Сумах може з’явитися Весільний сквер

21.11.2018

Ініціативні сумчани просувають ідею створити Весільний сквер, де можна буде зробити перші подружні фото чи просто прогулятися. Такий проект запропонували в рамках Громадського бюджету. Весільний сквер хочуть облаштувати біля РАЦСу по вул. Герасима Кондратьєва, 146/1.

Вартість проекту – майже півтора мільйона гривень.  Детальніше ознайомитися з проектом можна тут.

Проект Весільного скверу зараз на розгляді та доопрацюванні в Сумській міській раді. Його фінансування передбачається з громадського бюджету. Ця програма дозволяє мешканцю міста взяти участь у тому, як і де бюджетні кошти використовуватимуть для поліпшення умов життя в Сумах.

Проекти, які підтримають найбільше мешканців, реалізовуватимуться з міського (громадського) бюджету, який у Сумах складає 10 мільйонів гривень на 2019 рік. Сумчани вже подали 90 проектів на розгляд до місцевої влади.

26 листопада розпочнеться голосування за громадські проекти. Проголосувати можна в паперовому та електронному вигляді.

Щоб проголосувати он-лайн на платформі «Громадський бюджет», треба зареєструватися через БанкІД або Електронний цифровий підпис. Також сумчани можуть підтримати проект через термінали «ПриватБанку».

У день початку голосування на головній сторінці терміналу з’явиться розділ «Голосування за проекти міст». Натиснувши туди, ви потрапите до переліку проектів.

Проголосувати можна так:

Зареєструватися за номером телефону або за допомогою картки.

Обрати проект.

Проголосувати.

Ті, у кого встановлений «Приват24», отримають повідомлення з пропозицією підтримати проект.

Де можна буде проголосувати в паперовому вигляді – міська влада ще вирішує.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: