Жителя Глухівщини, який заживо спалив сусіда, посадили на 9 років

21.11.2018

Прокуратурою Сумської області підтримано державне обвинувачення стосовно жителя Глухівського району, який завдав своєму сусідові смертельних тілесних ушкоджень способом, що має характер особливого мучення.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що подія сталась 24 лютого поточного року. Обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, пішов шукати свою дружину, яка повинна була доїти корову в сусідньому будинку. Коли чоловік туди прийшов, ані дружини, ані власника помешкання він не знайшов. Натомість у будинку був його знайомий, який тимчасово там також проживав. Між чоловіками зав’язалась розмова, під час якої сусід почав принижувати, говорити неприємні речі про дружину обвинуваченого. Зокрема він повідомив, що жінка йому зраджує з власником будинку. Це неабияк розлютило чоловіка, він схопив пляшку з розчинником, облив ним сусіда та підпалив його.

Від отриманих травм потерпілий помер через декілька днів у лікарні. Обвинуваченого визнано винним за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, що спричинило смерть потерпілого) КК України та засуджено до 9 років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: