На Сумщині пропонують створити 6 госпітальних округів

23.11.2018

Міністерство охорони здоров’я України представило для публічного обговорення проект розпорядження Кабінету Міністрів України “Про затвердження переліку та складу госпітальних округів Сумської області”.

Пропозиції щодо переліку та складу госпітальних округів Сумської області розроблено й надано Сумською обласною державною адміністрацією, проектом пропонується створення в області шести госпітальних округів із центрами у Сумах, Глухові, Конотопі, Охтирці, Шостці та Ромнах.

Так, до Сумського госпітального округу мають віднести медзаклади Сум, Сумського, Білопільського, Краснопільського та Лебединського районів.

До Глухівського госпітального округу мають увійти медзаклади Глухова, Глухівського, Кровлевецького та Путивльського районів.

До Конотопського госпітального округу мають увійти медзаклади Конотопа, Конотопського та Буринського районів.

До Охтирського госпітального округу мають увійти медзаклади Охтирки, Охтирського, Великописарівського та Тростянецького районів.

До Роменського госпітального округу мають увійти медзаклади Ромнів, Роменського, Липоводолинського та Недригайлівського районів.

До Шосткинського госпітального округу мають увійти медзаклади Шостки, Шосткинського, Середино-Будського, Ямпільського районів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: