Сумський КДК покарав чемпіонів України

23.11.2018

Футбольні матчі часто не обходяться без серйозного загострення пристрастей серед уболівальників, та й команд. Але буває і так, що за неспортивну поведінку карають.

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу Сумської області розглянув рапорт арбітра і додатковий рапорт спостерігача матчу Кубка регіонів ФФСО між командами «Вікторія» (Миколаївка) і ФК «Велетень» (Глухів) і прийняв такі рішення. За неспортивну поведінку тренера команди ФК «Вікторія» Артема Родіонова вирішили, що він повинен внести 1500 грн обов’язкового грошового внеску за випади на адресу офіційних представників матчу (відповідно до п.2.2 дисциплінарного кодексу ФФСО). Футболіста ж ФК «Вікторія» Руслана Зарубіна за умисний удар суперника рукою, що не володіє м’ячем під час матчу або після зупинки матчу, відсторонили на три матчі в рамках Кубка регіонів ФФСО і оштрафували на 500 грн обов’язкового грошового внеску.

Футболіст ФК «Велетень» Тор за те ж порушення отримав таке ж покарання. Також неспортивну поведінку футболістів ФК «Вікторія» під час гри Кубка регіонів ФФСО 14.11.2018 року між командами ФК «Вікторія» і ФК «Велетень» оцінили ще в 500 грн обов’язкового грошового внеску – за неетичну, некоректну поведінку команди, окремих гравців і представників (до, під час і після матчу).

Нагадаємо, що ФК «Вікторія» – діючий чемпіон України серед аматорів.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: