Глухівський депутат передумав судитися через призначення заммера

23.11.2018

Депутат Глухівської міської ради Петро Товстуха вже не просить суд скасувати рішення Глухівської міської ради про призначення Маріанни Васильєвої.

19 листопада відбулось засідання Сумського окружного адміністративного суду за позовом депутата міської ради Петра Товстухи до Глухівської міської ради «Про визнання протиправним та скасування рішення». Справа стосувалась, нібито, незаконного призначення на посаду заступника міського голови Маріанни Васильєвої у 2016 році. Як стало відомо з неофіційних джерел, П. Товстуха відкликав свою позовну заяву. Правда, він особисто нічого коментувати не став.

Маріанна Васильєва зазначила, що вона завжди з повагою ставилась до Петра Володимировича, який багато зусиль витрачає на укладання збірок творів місцевих авторів, пише гуморески, гуртує навколо себе літераторів.

«Мені дуже прикро, що його використали у брудних політичних інтригах. Знаю, що позов до суду не був ініціативою Петра Товстухи. Він просто не зміг відмовити тим, хто попросив підписати папери. Можливо, Петра Володимировича навіть до кінця не посвятили, до яких наслідків це призведе. Маю надію на те, що керманичі Глухова нарешті почнуть працювати на благо людей», – говорить вона.

Нагадаємо, таким чином команда мера Мішеля хотіла вчергове звільнити Маріанну Васильєву з посади заступника.

Джерело: https://nedelya.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: