Олександр Стрельченко: Люди втомилися жити по-новому. Вони хочуть жити по-людськи!

25.11.2018

24 листопада відбулася конференція Білопільського партійного осередку по висуванню кандидатів у депутати об’єднаних територіальних громад: Білопільської міської та Річківської сільської ОТГ. Саме в цих громадах 23 грудня голосуватимуть виборці.

На зустріч з кандидатами в депутати від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ до Білопільської ОТГ приїхав головний опозиціонер Сумщини, голова фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ в Сумській обласній раді Олександр Стрельченко.

Головне питання порядку денного – майбутні грудневі вибори до Білопільської та Річківської ОТГ, а також загальнополітична ситуація в країні і створення «Опозиційної платформи – За життя».

Олександр Стрельченко заявив, що опозиціонери братимуть найактивнішу участь в майбутніх виборах. «Це рішення – свідчення готовності нашої політичної сили відстоювати соціальні права людей на місцевому рівні, боротися проти свавілля влади, яка кожною своєю новою ініціативою, кожною псевдореформою тільки погіршує соціально-економічну, політичну кризу як в державі в цілому, так і на Сумщині та Білопільщіні», – наголосив обласний обранець.

Він подякував депутатам-опозиціонерам районної ради на чолі з заступником голови райради Володимиром Відуєвим, які сумлінно виконували свої повноваження. Також висловив слова вдячності усім, хто ототожнює свою приналежність до ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ, оскільки нині люди саме з цією політичною силою пов’язують свої надії на кращі зміни в кожній окремо взятій громаді і державі в цілому.

«У нас немає політичних амбіцій, популізму, властивих іншим партіям, – звернувся до присутніх опозиційний політик. – Ми закочуємо рукава і працюємо. Ми «вибиваємо» гроші на школи, дитячі садки, лікарні, дороги. Відстоюємо права чорнобильців, пенсіонерів, матерів і дітей. І повірте, люди це бачать. Вони розуміють, що якими б красивими словами не називали свої ініціативи представники влади, за ними сотні закритих сільських шкіл, амбулаторій, нездатність держави оплатити роботу медиків. Люди бачать свою жалюгідну пенсію, непідйомні тарифи і розуміють, що реформи, якими хизується уряд – це знущання над своїм народом і державою».

Олександр Стрельченко пообіцяв, що обласні обранці допоможуть у всіх питаннях, які стосуватимуться покращення життя білопільчан.

«Люди втомилися жити по-новому. Вони хочуть жити по-людськи. Саме ми повинні їм у цьому допомогти!», – резюмував політик.

Опозиціонери підтримали 26 кандидатур до Білопільської та 7 до Річківської ОТГ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: