Чоловіка посадили за хабар полісмену

26.11.2018

26 листопада в справі відносно громадянина Г. проголошений вирок, яким останнього визнали винним у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 369 КК України, та призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 4 (чотири) роки без конфіскації майна.

На підставі статті 96-1, пункту 3 статті 96-2 КК України застосовано спеціальну конфіскація до грошових коштів в сумі 5000 грн, що зберігаються в ПАТ КБ «ПриватБанк».

Термін покарання Г. Будуть вважати з дня затримання.

Для інформації: особа звинувачується в тому, що 28 березня 2018 року близько 10:00 Г. прибув у Білопільський відділення поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області, де в службовому кабінеті висловив пропозицію про надання грошових коштів за те, що слідчий прийме завідомо незаконне рішення про припинення кримінального переслідування і закриє розпочате проти нього кримінальне провадження за ч. 1 ст. 191 КК України, і надалі надав слідчому неправомірну вигоду в сумі 5000 грн, поклавши гроші всередину службового блокнота, який лежав на робочому столі працівника поліції, повідомляє прес-служба Білопільського райсуду.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: